https://pbn-as.dk/wp-content/uploads/all-roads.jpg

Faciliteter

One-stop shopping fra udvikling til installation

PBNs 8000 m2 state-of-the-art faciliteter består af en administrationsafdeling, en konstruktionsafdeling, en udviklings- og prototypeafdeling, en produktion- og montageafdeling, ligesom vi også har egen automationsafdeling.

Vi har kort sagt alle fagdiscipliner inhouse.

Udvikling og test

Konstruktionsafdelingen

I konstruktionsafdelingen tager vores ingeniører sig af alle processer i forhold til at udvikle specialmaskiner – fra de mekaniske og elektriske processer, til programmering og den efterfølgende dokumentation.

 

Prototypeafdelingen

Grundet PBNs agilitet kan vi hurtigt opsætte og omstille vores prototypeafdeling og testområde alt afhængig af opgavens plads- og sundhedsmæssige krav. Vores kunder bruger os bl.a. som specialværksted i de tilfælde, hvor det er for omkostningstungt eller umuligt at etablere et prototypeområde selv.

 

 

Produktion og montage

Vores løsninger produceres inhouse på vores state-of-the-art produktionsapparat og vedligeholdes af vores servicepersonale efter levering. Kompetencerne i produktions- og montageafdelingen hviler på 30 års solid viden om smede- og bearbejdningsteknikker. Produktionshaller på i alt 8000 m2 gør det muligt at håndtere store projekter.

Har du spørgsmål? Kontakt mig i dag:
Kim Birkkjær Nielsen
Direktør og ejer

Automationsafdelingen
– Inhouse el-tekniske kompetencer

Kvalitetssikring og leveringsikkerhed er nøgleord hos PBN. Derfor har vi i alle faser af maskinbygningen vores egne el-teknikere, der varetager bl.a. udvikling og dimensionering af eltavler, programmering af forskellige styringer, dataopsamling og udarbejdelse af dokumentation efter alle foreskrevne direktiver.