https://pbn-as.dk/wp-content/uploads/service-support.jpg

Service og support

Når forudsigelighed er afgørende

Som leverandør af skræddersyede specialmaskiner til produktion hviler PBNs globale after sales service på et grundlag af 30 års kompetent specialviden, grundig indkøring hos kunden og undervisning i drift og vedligeholdelse.

Vores service begynder allerede ved overdragelsen

Installation, indkøring og undervisning i drift og vedligeholdelse er en fast del af overdragelsen på alle PBNs leverancer. Maskiner, som er sikkert integreret i den eksisterende produktion og betjent af et veluddannet personale, performer optimalt og minimerer risikoen for driftsforstyrrelser på grund af fejlbetjening.

Skræddersyet service til skræddersyede maskiner

Problemfri drift og maksimal oppetid afhænger af veltimet og specifik kvalitetsservice. Derfor er vores service tilpasset jeres virksomheds produktionsapparat, så I får det stærkeste grundlag for at opretholde en funktionsdygtig produktionslinje.

For at sikre en effektiv, sikker og forudsigelig drift, udfører vi planlagte serviceeftersyn timet efter behov. Kritiske problemer kan i mange tilfælde undgås ved en proaktiv tilgang, så f.eks. brugsrelateret slid ikke udvikler sig til et dyrt driftsstop.

Vores erfaring er, at en fast, skræddersyet serviceaftale giver det bedste resultat. Men det er også muligt at aftale et eftersyn, når behovet opstår.

Har du spørgsmål? Kontakt mig i dag:
Kim Birkkjær Nielsen
Direktør og ejer

Global service, 24/7

Skulle der opstå akutte og kritiske problemer, står vi klar til at løse dem indenfor 24 timer. Ofte via fjernsupport, hvor vi identificerer fejlen og vejleder jeres vedligeholdelsesafdeling i at udbedre den. I visse tilfælde kan det dog blive nødvendigt, at vi får fingrene direkte i maskinen, og så kommer vi til jer.

Ved forretningskritiske leverancer har vi mulighed for at facilitere et reservedelslager, hvorfra delene og de kritiske komponenter vil kunne fremsendes inden for 24 timer. Kontakt os gerne for at høre mere om jeres muligheder i forhold hertil.