https://pbn-as.dk/wp-content/uploads/engineer-2.jpg

Specialløsninger

Når standardsystemer ikke dækker jeres behov

PBN udvikler og producerer skræddersyet og forretningskritiske maskiner, udstyr og automationssystemer til virksomheder, hvor standardsystemer og -maskiner ikke dækker behovet.

Fornyet konkurrencekraft med skræddersyede specialmaskiner

Som en full-service ingeniørvirksomhed med egne værkstedsfaciliteter og det nyeste udstyr er vi i stand til at udvikle, producere og montere løsninger, der giver et teknologisk forspring. Uanset om jeres behov er at starte fra bunden med et forprojekt, eller om kravsspecifikationerne allerede er fastlagte, er vores tilgang at levere den klogeste løsning – med fuld diskretion i alle faser. Vi er ambitiøse, udfordrende og vedholdende i udviklingsprocessen. Vi drives nemlig af at skabe ingeniørløsninger, der giver øget konkurrencekraft på så mange parametre som muligt i forhold til optimering af tid, omkostninger, output, kvalitet og mandskab.

One-stop shopping – din leveringssikkerhed

Hos PBN har vi alle fagdisciplinerne inhouse og en gennemprøvet udviklingsmetode. På den måde sikrer vi et effektivt forløb fra udvikling og produktion, til global udrulning og support – indenfor den aftalte tids- og prisramme, naturligvis.

Med mere end 30 års erfaring og en vidensbank i form af erfarne kompetencer i alle discipliner – fra udvikling og projektledelse til hands-on fremstilling og montering – ved vi, hvad der skal til for at udvikle maskiner, der gør en forskel for vores kunder.

PBN er bl.a. leverandør til Vestas, Velux, Weibel Scientific og andre virksomheder karakteriseret af høje OEE krav og standarder.

Har du spørgsmål? Kontakt mig i dag:
Kim Birkkjær Nielsen
Direktør og ejer

Agil udvikling

På baggrund af årtiers erfaring har vi en integreret forståelse for den organisation, en hvilken som helst opgave kræver. Fleksibilitet i både samarbejde og projektfaser er nøglen til en tids- og omkostningseffektiv udviklingsproces med et vellykket resultat. Gennem et agilt mindset er vi i stand til at tilpasse os vores kunders behov og levere skræddersyede løsninger, der gør en forskel.